Trei răniți într-un accident produs pe Centura de Vest, în zona Buda

24 Apr 2019 08:51
Trei răniți într-un accident produs pe Centura de Vest, în zona Buda
Accidentul rutier s-a produs în această dimineață.m oeDN1, Centura de Vest,in zina locaitatii Aricestii Rahtivani, Buda. Potrivit primelor cercetări ale Poliției Prahova, se pare că o autoutilitară circula pe drumul prioritar, iar un autoturism a intrat de pe drumul dinspre Buda către Ploiesti. În urma impactului au fost răniți șoferul autoturismului și doi pasageri din autoutilitară. Conform Serviciului de Ambulanță Prahova, la accidentul de la Buda au fost 7 persoane implicate dintre care 3 au mers la spital. Este vorba despre un barbat de 30 ani cu traumatism cranio cerebral minor, un barbat de 32 ani cu traumatism la ambii genunchi si un barbat de 50 ani cu traumatiam la umărul stang, genunchiul stang si mana dreapta.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134