Trenul Orient Express a oprit, astăzi, în Gara din Sinaia!

28 Aug 2017 16:12
Trenul Orient Express a oprit, astăzi, în Gara din Sinaia!
Supranumit Trenul Regilor sau Regele Trenurilor, celebrul Orient Express, aflat în tradiționala călătorie între Paris și Istanbul, a ajuns astăzi la Sinaia unde a și oprit pentru o scurtă perioadă. În trenul Orient Express se află 98 de călători.

“Este a 19-a călătorie pentru noi, mergând de la Paris la Istanbul și înapoi. Este la fel de încântător ca întotdeauna, pasagerii sunt foarte fericiți să treacă prin toate țările. Călătorim de la Paris, și suntem fericiți să fim acum la Sinaia”, a declarat senior train managerul, Bruno Janssens.

La fiecare călătorie, celebrul tren istoric oprește și în Gara Sinaia.

“Noi întodeauna oprim în Sinaia, este o oprire istorică. Regele Carol a oprit trenul și s-au dus prin orașul lui. Este o oprire importantă pentru noi, mai ales vizitarea castelului Peleș”, a adăugat Janssens.

Astfel, pasagerii au vizitat astăzi Castelul Peleș și apoi și-au reluat traseul.
Orient Express are în componență 15 vagoane, destinate celor 98 de pasageri. Peste 40 de persoane fac parte din personalul garniturii care fac totul posibil ca această călătorie să fie una perfectă. Prețul unei călătorii cu Orient Express este de 9000 de euro.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923