Tricolorul L.M.V. a renunțat la volei pentru o zi

07 Dec 2017 11:36
Tricolorul L.M.V. a renunțat la volei pentru o zi
Cei 12 jucători și antrenorii lor au intrat în rolul lui Moș Nicolae și au mers, încărcați de daruri, la copiii de la Complexul de Servicii Comunitare "Sfântul Andrei". Alături de suporterii echipei, Tricolorii au umplut desaga Moșului cu zeci de jucării de pluș, fructe și dulciuri și au adus o mulțime de zâmbete pe chipurile celor mici.
Echipa Tricolorul L.M.V. Ploiești și-a dorit ca micuții de la Complexul "Sfântul Andrei" să simtă cu adevărat bucuria pe care Moș Nicolae o aduce în casele tuturor românilor. Tocmai de aceea, jucătorii au lansat un apel către suporterii care au venit la meciul echipei Tricolorul de sâmbătă, 2 decembrie: acela de a aduce cu ei o jucărie de pluș pentru copiii pe care urmau să îi viziteze. Astfel, echipa a strâns zeci de jucării colorate și, după ce au cumpărat și ei jucării și alte bunătăți, și-au asumat rolul de Moși pentru micuți.
"Ne-am dorit foarte mult să facem această vizită și ne bucurăm că am reușit să îi înveselim pe cei mici. A fost o experiență extrem de emoționantă și cu siguranță vom reveni să îi revedem pe copii. Pe această cale vrem să le mulțumim tuturor suporterilor care au răspuns apelului nostru și au ales să fie Moși alături de noi", a declarat Sergiu Stancu, antrenor principal Tricolorul L.M.V.
Acțiunea de miercuri a Tricolorului L.M.V. este prima dintr-o serie de activități pe care echipa își propune să le realizeze pentru a-și arăta sprijinul pentru comunitatea ploieșteană. "În semn de apreciere pentru ceea ce ne transmit cei prezenți la meciurile noastre, ne dorim să ne implicăm cât mai mult în dezvoltarea comunității ploieștene și să le arătăm că și nouă ne pasă. Unul dintre obiectivele noastre este să readucem voleiul în atenția publicului și să contribuim la creșterea interesului copiilor pentru acest sport", a mai adăugat Sergiu Stancu.
Suporterii Tricolorilor îi vor putea revedea pe voleibaliști evoluând într-un nou meci sâmbătă, 9 decembrie, când vor juca în cel mai disputat meci al etapei împotriva CSA Steaua București. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, de la ora 15.30, iar echipa are nevoie de susținere.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677