Trofeul Sinaia, la sah: peste 58 de concurenti

21 Jan 2019 09:53
Clubul Sportiv Carpati Sinaia a organizat, la finele saptamanii trecute, Trofeul Sinaia la sah, o competitie de șah rapid. Concursul a reunit la start 58 de șahiști din Romania si doi din Austria.
"Competitorii, cu vârste cuprinse intre 7 si 70 de de ani, s-au întrecut pe durata a 6 runde cu ambiție si dăruire pentru premiile puse in joc. Clubul Carpați a fost reprezentat de 12 tineri șahiști care au avut prestații bune dintr-o companie selecta cu maeștrii si maeștri internaționali. Cele mai bune clasări au fost obținute de Coman Ovidiu, Coman Alina, Negulescu Alexandru, Neculae Andrei, Savu George, Ene Adrian, Vătășelul David, Staicu Bogdan, Gioga Alexandru, Bulete Nicu si Crangasu Robert", anunta Clubul Sportiv Carpati Sinaia.
Trofeul a fost castigat de maestrul international Vlad Tomescu.
foto Clubul Sportiv Carpati Sinaia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677