Trotuarele si strazile inguste din Lipanesti sunt deszapezite cu un utilaj propriu al primariei – VIDEO

27 Feb 2018 19:48
Trotuarele si strazile inguste din Lipanesti sunt deszapezite cu un utilaj propriu al primariei – VIDEO
De doi ani de zile deszapezirea trotuarelor nu mai este o problema pentru comuna prahoveana Lipanesti. Reprezentantii primariei au achizitionat o freza cu care indeparteaza zapada mult mai usor si cu costuri mai mici, atat de pe trotuare, cat si de strazile inguste. Micul utilaj a fost imbunatatit cu un plug din lemn pe care a fost pusa o bordura, iar cei care il folosesc si-au montat si un scaun peste plug. Mai ales ca deszapezirea cu freza respectiva se face pe distante lungi.
Primarul localitatii, Robert Nica, a anuntat ca anul acesta va cumpara din fonduri europene un buldoexcavator cu care de anul viitor se va face deszapezire in Lipanesti, dar si alte lucrari. Pana acum, in aceasta iarna, administratia locala a cheltuit 2900 de lei pentru deszapezire. Iar anul trecut deszapezirea a costat 3500 de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176