Trupele de dans Ritmic și Ritmic Junior din Băicoi, premiate, sambata, la Festivalul National de Dans si Gimnastica "Cupa Baraoltului"

15 Apr 2019 11:08
Trupele de dans Ritmic și Ritmic Junior din Băicoi au fost premiate la Festivalul National de Dans si Gimnastica "Cupa Baraoltului", eveniment ajuns la editida a 23-a. Cele doua trupe sunt coordonate de prof.Mihaela Bogza si activeaza in cadrul Casei de Cultura Liliesti-Baicoi. Potrivit repzentantilor institutiei, ambele trupe au castigat 4 premii de locul I, un premiu locul II, dar si o calificare la Campionatele Europene din Ungaria.


Sursa foto: facebook Casa de Cultura Baicoi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933