Turismul Prahovean este pregătit să își primească oaspeții de Sărbătoarea Dragostei

13 Feb 2019 10:13
Turismul Prahovean este pregătit să își primească oaspeții de Sărbătoarea Dragostei
Agențiile de turism și hotelierii din Prahova s-au pregătit cu oferte speciale pentru o nouă ediție a Sărbătorii Dragostei " Sf. Valentin, care va avea loc în această săptămână.

Turiștii români și străini sunt așteptați cu pachete speciale, iar vremea ține cu iubitorii sporturilor de iarnă, pârtiile din județ fiind practicabile în condiții bune. Pentru 2 nopți de cazare, turiștii mai pot găsi oferte cu 480 lei/persoană, în care este inclus micul dejun, cină romantică în data de 16 februarie și cinpă festivă cu program artistic în data de 17 februarie. La o vilă de trei stele, tariful pentru 2 nopți de cazare este de 386 lei/persoană în regim de demipensiune cu cină festivă.

Turiștii pasionați de schi de orice vârstă, de la 3 la peste 80 de ani, vor putea participa în această perioadă, mai exact în data de 14 februarie la Cupa Buștenarului la Schi Alpin. Pentru participanții la acest concurs accesul la telescaun va fi gratuit. Pentru ceilalți turiști tariful este cel standard: 140 lei/adult/skipass o zi și 72 lei pentru un skipass de o zi pentru copii. În Sinaia un skipass de o zi pentru adulți este 145 lei, pentru studenți 125 lei iar pentru copii este 100 lei iar în Azuga tariful este de 140 lei pentru adulți și 100 de lei pentru copii pentru skipassul de o zi. Pentru pasionații de artă, Casino Sinaia îi invită la Galeria Regală de Artă unde sunt expuse picturi ale artistului Grigore Stan vernisajul purtând numele" Călător prin țara mea".

Gradul de ocupare este de aproximativ 60% în Breaza și Campina, în timp ce în Azuga și Sinaia au grade de ocupare de peste 95%. În Bușteni gradul de ocupare depășește 85%.

"Prahova este o destinație apreciată din ce în ce mai mult, atât de turiștii interni, cât și de cei străini. Chiar la finalul săptămânii trecute Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului " Prahova a promovat din nou destinațiile locale la Târgul Internațional de Turism de la Chișinău. Este deja o tradiție la care ținem an an de an și numărul turiștilor moldoveni a crescut drept rezultat de 5 ori în perioada 2010 " 2018. Îi așteptăm atât pe ei, cât și pe toți iubitorii de munte și relaxare, pe toți cei îndrăgostiți, să petreacă Sărbătoarea Dragostei în destinațile turistice din județul Prahova" " a subliniat Adrian Voican, președintele Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova.

Sursa foto: http://www.luxuo.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677