Turisti blocati cu masina in zapada, pe drumul cotei din Sinaia

28 May 2018 06:28
Turisti blocati cu masina in zapada, pe drumul cotei din Sinaia
Patru turisti au ramas in aceasta dupa-amiaza blocati cu masina in zapada pe drumul cotei din Sinaia. Ei le-au cerut ajutorul jandarmilor montani din Sinaia cu sprijinul carora au reusit să scoată mașina din zăpadă. Jandamrii i-au însoțit până la Cota 1000, de unde turistii au putut coborî în oraș. Nici una dintre persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Jandarmii spun ca in conditiile in care de astăzi dimineață, vremea s-a schimbat considerabil la munte, iar stratul de zăpadă este destul de mare,o drumeție, mai ales pe drumurile încă nedeszăpezite nu este indicată.

Sursa foto: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Curs valutar
EUR Euro 4.6288 0.0005
USD Dolarul SUA 3.9524 0.0727
GBP Lira sterlina 5.2780 0.0171
CHF Francul elvetian 3.9799 0.0999
XAU Gramul de aur 165.7899 2.3288