Turisti blocati cu masina in zapada, pe drumul cotei din Sinaia

14 Aug 2018 20:11
Turisti blocati cu masina in zapada, pe drumul cotei din Sinaia
Patru turisti au ramas in aceasta dupa-amiaza blocati cu masina in zapada pe drumul cotei din Sinaia. Ei le-au cerut ajutorul jandarmilor montani din Sinaia cu sprijinul carora au reusit să scoată mașina din zăpadă. Jandamrii i-au însoțit până la Cota 1000, de unde turistii au putut coborî în oraș. Nici una dintre persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Jandarmii spun ca in conditiile in care de astăzi dimineață, vremea s-a schimbat considerabil la munte, iar stratul de zăpadă este destul de mare,o drumeție, mai ales pe drumurile încă nedeszăpezite nu este indicată.

Sursa foto: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587