Turiștii au luat cu asalt Azuga/Al doilea weekend cu 100% grad de ocupare

25 Jan 2021 17:25
Turiștii au luat cu asalt Azuga/Al doilea weekend cu 100% grad de ocupare
Stratul de zăpadă depus la începutul anului și vremea bună pentru sporturile de iarnă au determinat turiștii și în acest weekend să aleagă Prahova pentru a se bucura de zăpadă.
"Chiar dacă ultimul segment de telegondolă, de la cota 1400 la 2000 în acest weekend a funcționat cu întreruperi din cauza vântului turiștii au ocupat Sinaia în proporție de peste 80%, în unitățile deschise în acest moment. Bușteniul a fost o destinație căutată, cu un maxim de așteptare la instalațiile pe cablu de 6 minute, astfel a fost o alegere pentru turiștii care au ocupat 75% din capacitatea de cazare disponibilă în acest moment. Azuga în schimb a fost ocupată și în acest weekend în proporție de 100% din capacitatea de cazare disponibilă, fiind și aglomerație la instalațiile pe cablu", anunță Asociația pentru promovarea și dezoltarea turismului Prahova.
Și alte zone din județ au fost căutate de turiști, astfel Câmpina a avut o ocupare de 90% din capacitatea de cazare disponibilă în acest moment.
"De câteva săptămâni restaurantele, cinematografele, instituțiile de spectacole și/sau concerte, după caz, sunt deschise cu o capacitate de 30% în Sinaia, 50% Bușteni, Azuga, Ploiești, Câmpina și Slănic. Aceste relaxări se păstreaza până pe 7 februarie, deci turiștii sunt așteptați să se bucure tot mai mult de serviciile turistice prahovene", a mai precizat sursa citată.

foto Ski Azuga

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677