Turiștii, informați să nu se apropie de urși sau alte animale sălbatice

21 Jul 2019 10:04
Jandarmii montani din cadrul posturilor Cheia, Sinaia, Busteni , Azuga , Platoul Bucegi si Breaza desfasoara in acest week- end o amplă campanie de prevenire. " Scopul acestor acțiuni este acela de a informa și conștientiza cetățenii cu privire la pericolul la care se expun apropiindu-se de animalele sălbatice - în special de urși, fie în încercarea de a le alunga, fie de a le hrăni sau de a se filma/fotografia alături de ele", arată IJJ Prahova.
Pe timpul acestor acțiuni, echipaje ale jandarmeriei montane Prahova vor fi prezente în arealele unde prezența urșilor a fost semnalată frecvent, pentru a oferi turiștilor informații cu privire la cea mai oportună reacție pe care o pot avea în funcție de situația în care se află.
De asemenea, reprezentanții Jandarmeriei vor distribui materiale cu conținut informativ-preventiv, care pun accentul pe măsurile de siguranță.
De la inceputul anului jandarmii prahoveni au intervenit în 159 de cazuri pentru alungarea animalelor sălbatice.
foto IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134