Turneul programului Smart Start USA a ajuns, astăzi, la Ploiești

20 May 2019 15:50
Turneul programului Smart Start USA a ajuns, astăzi, la Ploiești
Peste 50 de antreprenori prahoveni au participat, astăzi, la prezentarea programului Smart Start USA care s-a desfășurat la Ploiești, în amfiteatrul Universității de Petrol și Gaze.
"La conferința "Smart Start USA " Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești" alături de Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului, au participat: rectorul Universității Petrol și Gaze, prof. univ. dr. ing. Mihai Pascu Coloja, reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Prahova, ai Agenției Ploiești pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare Export și ai mediului de afaceri din județul Prahova.
Interesul afaceriștilor, prezenți la conferință, s-a axat pe oportunitățile concrete, existente pe piața americană și identificate în urma celor 3 misiuni economice organizate de Smart Start USA la Miami și New York, avantajele oferite de programul Smart Start USA, precum și condițiile și pașii de înscriere în platforma programului", se arata in comunicatul de presa.
Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare, rămânând singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite. Smart Start USA sprijină dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, internaționalizarea companiilor autohtone, precum și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane.

foto Facebook/Ilan Laufer

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677