Turul Ciclist al României ajunge si in Prahova. Politistii rutieri actioneaza

15 Dec 2018 21:00
Turul Ciclist al României ajunge si in Prahova. Politistii rutieri actioneaza
In ziua de 22.09.2018, începând cu ora 13.30, echipajele de poliție rutieră și de ordine publica din cadrul IJP Prahova vor acționa pentru fluența traficului rutier și prevenirea oricăror evenimente ce s-ar putea produce in timpul desfășurării Turului Ciclist al României, al cărui circuit va tranzita și județul Prahova, pe DN 1B dinspre Buzău, pe ruta Mizil-Albesti Paleologu- Valea Călugărească- Bucov-Centura de Est Ploiești -Blejoi-Centura de Nord-Giratoriu Carrefour, continuându-se pe DN 1 și DN 72 - limita cu Dâmbovița.
"Pentru evitarea implicării in evenimente rutiere, recomandam cu participanților la trafic sa se conformeze indicațiilor polițiștilor aflați in dispozitiv și sa adopte o conduita preventivă", arata Politia Prahova.

foto cu caracter ilustrativ: Federatia Romana de Ciclism

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368