UAP solicita Consiliului Local Ploiești aprobarea celui mai mic tarif al gigacaloriei pentru populatie, dintre cele propuse

25 Oct 2017 10:39
UAP solicita Consiliului Local Ploiești aprobarea celui mai mic tarif al gigacaloriei pentru populatie, dintre cele propuse
Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova saluta initiativele de micsorare a tarifului la gigacalorie, una de 161,29 lei fata TVA si cealalta de 159,29 lei fata TVA. Fiind vorba despre sezonul rece, in care tariful este subventionat din bugetul local, consideram ca varianta cea mai buna este cea de 159,29 lei fara TVA si ca se putea sa fie chiar si mai mica, din acest considerent, cu o expunere de motive adecvata. Apreciem eforturile consilierilor locali de a usura conditiile de viata ale ploiestenilor, nevoiasi in primul rand, si speram ca impreuna vor gasi solutia cea mai buna pentru ei si nu se vor mai contra, conclucrand intr-o maniera benefica pentru urbe si cetatenii ei.
UAP a decis sa nu solicite dezbatere publica pentru proiectele de HCL care vizeaza micsorarea tarifelor deoarece intentia in sine este benefica pentru asociatiile membre si nu merita sa fie contestata in vreun fel. Solicitam doar ca sa se gaseasca intelegerea necesara in cadrul Consiliul Local Ploiesti, sa fie lasate la o parte orgoliile si sa primeze interesul cetateanului. Iar daca exista posibilitatea sa se gaseasca o solutie pentru ca tariful la gigacalorie sa fie subventionat si mai mult, iar ploiestenii sa plateasca mai putin chiar decat 159,29 lei fara TVA, atunci multumim anticipat consilierilor locali si tuturor celor care au reusit sa se implice pentru obtinerea acestui rezultat.
Sa avem o iarna usoara, cu cheltuieli cat mai mici la intretinere!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895