JUDOKA DE LA CSM-CFR-CSȘ PLOIEȘTI, 4 MEDALII LA FINALA CAMPIONATELOR NAÅ¢IONALE PENTRU SENIORI!

26 Mar 2018 13:55
JUDOKA DE LA CSM-CFR-CSȘ PLOIEȘTI, 4 MEDALII LA FINALA CAMPIONATELOR NAÅ¢IONALE PENTRU SENIORI!
Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj a găzduit, week end-ul trecut, Finala Campionatelor Naționale de judo individual seniori, competiție la care au participat 198 de sportivi de la peste 50 de cluburi din țară. Printre aceștia, s-au numărat și reprezentanții CSM-CFR-CSȘ Ploiești, care au reușit să cucerească patru medalii " una de argint și trei de bronz " și să obțină două locuri V și două locuri VII.

Cătălina Șchiopu a reușit să devină vicecampioană națională la categoria de greutate "-52 kg", iar pe ultima treaptă a podiumului au urcat Adriana Vlădoiu (-63 kg), Diana Marcu (-70 kg) și Paul Onofrei (-66 kg).

Cele două locuri V au fost obținute de Antonio Minigote (-60 kg) și Codruța Lungu (-52 kg), iar pe poziția a VII-a s-au situat Andrei Pîrloga (-81 kg) și Răzvan Onofrei (-90 kg).

Sportivii de la CSM-CFR-CSȘ Ploiești sunt pregătiți de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu și Doru Munteanu.
foto CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731