Un absolvent al Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiești a fost admis cu cea mai mare medie la Facultatea de Chimie Aplicată și Tehnologie din cadrul Universității Politehnica București

25 Sep 2017 19:01
Mândrie mare în rândul profesorilor de la Colegiul Național Ion Luca Caragiale din Ploiești. Unitatea de învățământ a dat studentul admis cu cea mai mare medie de anul acesta la Facultatea de Chimie Aplicata și Tehnologie din cadrul Universității Politehnica București. Reprezentanții colegiului ploieștean au primit chiar și o diplomă de la reprezentanții universității.

"Astazi a fost recunoscuta încă odată valoarea învățământului din Colegiu Național I. L. Caragiale Ploiesti. Am trăit un moment emoționant când am fost premiata de Rectorul Universității Politehnica București și de Președintele Senatului aceleiași Universitati. Ocazia a fost prilejuită de intrarea cu media cea mai mare, 9,93, a absolventului nostru Matei Andrei Laurentiu la Fac. de Chimie Aplicata și Tehnologie. Am avut bucuria de a avea alaturi de mine și pe profesoara lui de Chimie d-na Marcela Caminschi. A fost un arc peste generații deoarece d-na Caminschi a fost și profesoara mea când eram liceana." este mesajul postat de pe o retea de socializare Carmen Bajenaru, directorul Colegiului National I.L. Caragiale din Ploiesti

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000