Un angajat al unei instituții cu atribuții în domeniul silvic din Vălenii de Munte a fost reținut de polițiști pentru delapidare

27 Sep 2017 17:39
Un angajat al unei instituții cu atribuții în domeniul silvic din Vălenii de Munte a fost reținut de polițiști pentru delapidare
În această dimineață, polițiștii din Vălenii de Munte au depistat în flagrant un angajat al unei instituții cu atribuții în domeniul silvic, care transporta material lemnos fără acte de proveniență și susceptibil a fi sustras din pădurea aflată în propria gestiune. A fost reținut pentru delapidare.

La data de 27 septembrie a.c., polițiștii din Vălenii de Munte au depistat un bărbat, care transporta cu o autoutilitară material lemnos specia cireș, fag și paltin, pentru care nu a putut prezenta documente de provenineță.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul este angajat al unei instituții cu atribuții în domeniul silvic.

În timpul activităților efectuate în teren, bărbatul ar fi încercat să fugă de la fața locului, însă nu a reușit, acesta fiind oprit de polițiști.

Din cercetările efectuate de polițiști, au rezultat indicii că, în noaptea de 18/19 septembrie a.c., bărbatul ar fi sustras dintr-un fond forestier aflat în gestiunea sa 1,280 mc material lemnos rezultată din secționarea a doi arbori specia cireș și paltin doborâți de fenomenele naturale și din tăierea fără drept a unui arbore specia fag.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare, iar prin ordonanața s-a dispsus reținea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca la data de 28.09.2017 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte pentru luarea unei măsuri preventive.

Totodată, autoutilitara a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218