Un barbat a fost retinut la Gara de Vest Ploiesti dupa ce a anuntat la 112 ca intentioneaza sa-si omoare fosta concubina. Avea un briceag la el

28 Jan 2020 08:56
Un barbat a fost retinut la Gara de Vest Ploiesti dupa ce a anuntat la 112 ca intentioneaza sa-si omoare fosta concubina. Avea un briceag la el
Bărbat reținut pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și amenințare
Incidentul s-a petrecut in noaptea de 22/23 ianuarie cand un barbat a sunat la 112 si a anuntat că pleacă din Buzău pentru a se deplasa la locuința fostei concubine din Ploiești, pentru a o omorî, întrucât aceasta l-a îndatorat în perioada concubinajului la bancă. Potrivit IJP. Prahova, in urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apelantul în zona de vest a municipiului, într-un local public din zona gării. Asupra sa a fost gasit un briceag în poziția deschis, despre care a afirmat că îl folosea pentru desfacerea unei conserve, situație infirmată de faptul că la depistare bărbatul nu consuma decât băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și amenințare, reținându-se că în data de 27 noiembrie i-a adresat în mod direct amenințări concubinei sale. A fost reținut pentru 24 de ore și ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, ocazie cu care s-a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Foto ilustrativ: emag.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677