Un bărbat de 50 de ani a fost găsit în comă pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi. Operațiunea de salvare este dificilă din caua condițiilor meteo, ninge și este viscol

07 Oct 2017 15:51
Un bărbat de 50 de ani a fost găsit în comă pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi. Operațiunea de salvare este dificilă din caua condițiilor meteo, ninge și este viscol
Salvamontiştii din Buşteni intervin, sâmbătă, pentru recuperarea unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, găsit în comă pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi. Operaţiunea este dificlă în condiţiile în care pe munte ninge şi este viscol, scrie digi24.ro
Potrivit aceluiasi articol, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit sâmbătă pe traseul Jepii Mici din apropierea staţiunii Buşteni, anunţă Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova citat de News.ro.
Primele date de la faţa locului arată că bărbatul este în comă şi este posibil să fi intrat în hipotermie. Echipe de salvatori montani din Buşteni au pornit spre locul în care se află bărbatul.

Update: Bărbatul este decedat.

Cititi mai multe pe digi24.ro

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176