Un barbat din Blejoi s-a ales cu dosar penal dupa ce a mers la spital

01 Feb 2018 10:01
Un barbat din Blejoi s-a ales cu dosar penal dupa ce a mers la spital
O patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în curtea unui spital, un bărbat oferea spre vânzare articole de îmbrăcăminte inscripționate cu mărci cunoscute. A fost legitimat, stabilindu-se astfel că are 37 de ani și este domiciliat în comuna Blejoi.
Cu privire la marfa vândută, acesta a declarat că nu posedă certificate de conformitate eliberate de firmele producătoare sau de reprezentanţii legali ai acestora pe teritoriul României. Produsele în cauză, în valoare de peste 2.400 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar celui în cauză i-a fost întocmit un dosar penal.
De asemenea, agentul de securitate aflat de serviciu la poarta de acces a spitalului a fost sancţionat contravenţional cu amendă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176