Un barbat din Campina, retinut de politistii din Arges

13 Feb 2020 15:46
Un barbat din Campina, retinut de politistii din Arges
Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au reținut doi bărbați, de 40 de ani, din Pitești, respectiv de 55 de ani, din Câmpina, județul Prahova.

comunicatul IJP Arges:

În urma cercetărilor, polițiștii de combatere a criminalității organizate piteșteni au reținut au reținut doi bărbați, de 40 de ani, din Pitești, respectiv de 55 de ani, din Câmpina, județul Prahova, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de fraudă informatică și acces ilegal la un sistem informatic, fapte prevăzute de art. 249 și art. 360 din Codul Penal, precum și de folosirea într-o sală de jocuri a unui dispozitiv pentru alterarea elementelor de șansă și metodelor de selecție al aparatelor de jocuri de noroc, prevăzută de O.U.G. nr. 77/2009.

Din cercetări s-a stabilit că începând cu luna martie 2017 până în prezent, cei doi bărbați, cu ajutorul unei alte persoane, precum și complicitarea unor operatori din săli de jocuri de noroc, ar fi alterat șansele de câștig ale unor aparate de jocuri de noroc, obținând câștiguri ilicite, evaluate până în acest moment al cercetărilor la peste 85.000 de lei.

Pentru probarea activității infracționale, în seara zilei de 11 februarie a.c., pe raza județului Timiș, a fost realizată o acțiune de prindere în flagrant a celor două persoane în cauză, în timp ce se aflau într-o sală de jocuri, unde unul dintre cei doi realizase un câștig de peste 15.000 de lei prin utilizarea acestor metode.

Totodată, pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 12 februarie a.c., au fost realizate patru percheziții domiciliare, la locuințele celor în cauză, din Pitești, județul Argeș, respectiv Câmpina, județul Prahova.

Cu ocazia activităților au fost descoperite și ridicate sume de bani și bunuri, constând în sumele de aproape 18.000 de lei, peste 1500 de euro, telefoane mobile, cartele SIM, micro-căști bluetooth, suporți de memorie, dispozitive electronice artizanale de programare a componentelor electronice ale aparatelor de jocuri de noroc.

În ziua de 12 februarie a.c., după administrarea probatoriului, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunere de arestare preventivă.
foto ilustrativ https://stirileprotv.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677