UPDATE: Barbatul a fost gasit! Un barbat din Colceag, disparut de 5 luni

22 Nov 2020 17:39
UPDATE: Barbatul a fost gasit! Un barbat din Colceag, disparut de 5 luni
Anunt Politia Prahova: La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ciorani au fost sesizați de un bărbat din Urlați, despre faptul că fratele său, în vârstă de 38 de ani, numitul RUDAR GEORGE, a plecat de la domiciliul situat în comuna Colceag în mod voluntar, în urmă cu aproximativ 5 luni și nu a mai revenit.
*Semnalmente*:
1,75 -1,80 metri înălțime, constituție atletică, greutate aproximativ 80-85 kg, păr castaniu, tuns scurt, ochi căprui, prezintă o cicatrice în zona capului, fără alte semne particulare.
La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni lungi de trening de culoare închisă, tricou galben și încălțat cu pantofi sport de culoare albă.
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE: Politia Prahova a revicat urmărirea bărbatului în vârstă de 38 de ani. Aceasta a fost depistat în comuna Colceag. Nu a fost victima vreunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895