UPDATE: Partile implicate s-au imacat! Un bărbat din Mizil a plătit o firmă din Dâmbovița pentru construcția unui imobil. Imediat ce a luat banii, constructorul a dispărut fără urmă. Polițiștii fac percheziții acasă la suspecți

13 Aug 2019 13:51
UPDATE: Partile implicate s-au imacat! Un bărbat din Mizil a plătit o firmă din Dâmbovița pentru construcția unui imobil. Imediat ce a luat banii, constructorul a dispărut fără urmă. Polițiștii fac percheziții acasă la suspecți
Comunicat de presa Politia Prahova:Astăzi, 13 august a.c., polițiștii din Mizil efectuează două percheziții pe raza comunei Finta, județul Dâmbovița, la domiciliul unor persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune privind construcția unui imobil.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna mai a anului curent, un bărbat din Mizil ar fi contractat o societate comercială înregistrată în județul Dâmbovița, în vederea construirii unui imobil, achitând în acest sens, suma de 160.000 de lei.
Ulterior, după achitarea sumei de bani, reprezentanții societății au dispărut fără a mai putea fi contactați de către victimă.

Prejudiciul cauzat este estimat la 160.000 de lei.

4 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției pentru audiere.

La percheziții participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

UPDATE: De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe obiecte și înscrisuri ce par a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: documente contabile și ștampila societății, salopete de lucru inscripționate cu denumirea societății, trei telefoane mobile cât și un pistol de tip airsoft.
4 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audiere.

UPDATE: În urma perchezițiilor desfășurate ieri de către polițiștii din Mizil, pe raza comunei Finta, județul Dâmbovița, în cauza în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, persoana bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul poliției, pentru audiere.
În cauză, între acesta și persoana vătămată a intervenit împăcarea, urmând ca dosarul să fie înaintat cu soluție procedurală către unitatea de parchet.

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Va rog as dori o rezervare pt 3 adulti, orice zi, dupa ora 13. Va multumesc si astept raspuns pe mail.
Bună aș vrea să vorbesc cu doamna Penelopa cum as putea .
Cand pot achizitiona plicul in memoriam
Cat costă la aceasta gradinita pentru un copil ?
Nu mi se pare că ar fi o activitate prea intensă,, ultima oară când am ajuns acolo, acum trei luni,arata cam la fel!
Curs valutar
EUR Euro 4.7592 0.0036
USD Dolarul SUA 4.2607 -0.0125
GBP Lira sterlina 5.5323 0.0198
CHF Francul elvetian 4.3260 0.0017
XAU Gramul de aur 204.2784 -0.1260