UPDATE: Partile implicate s-au imacat! Un bărbat din Mizil a plătit o firmă din Dâmbovița pentru construcția unui imobil. Imediat ce a luat banii, constructorul a dispărut fără urmă. Polițiștii fac percheziții acasă la suspecți

13 Aug 2019 13:51
UPDATE: Partile implicate s-au imacat! Un bărbat din Mizil a plătit o firmă din Dâmbovița pentru construcția unui imobil. Imediat ce a luat banii, constructorul a dispărut fără urmă. Polițiștii fac percheziții acasă la suspecți
Comunicat de presa Politia Prahova:Astăzi, 13 august a.c., polițiștii din Mizil efectuează două percheziții pe raza comunei Finta, județul Dâmbovița, la domiciliul unor persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune privind construcția unui imobil.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna mai a anului curent, un bărbat din Mizil ar fi contractat o societate comercială înregistrată în județul Dâmbovița, în vederea construirii unui imobil, achitând în acest sens, suma de 160.000 de lei.
Ulterior, după achitarea sumei de bani, reprezentanții societății au dispărut fără a mai putea fi contactați de către victimă.

Prejudiciul cauzat este estimat la 160.000 de lei.

4 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției pentru audiere.

La percheziții participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

UPDATE: De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe obiecte și înscrisuri ce par a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: documente contabile și ștampila societății, salopete de lucru inscripționate cu denumirea societății, trei telefoane mobile cât și un pistol de tip airsoft.
4 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audiere.

UPDATE: În urma perchezițiilor desfășurate ieri de către polițiștii din Mizil, pe raza comunei Finta, județul Dâmbovița, în cauza în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, persoana bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul poliției, pentru audiere.
În cauză, între acesta și persoana vătămată a intervenit împăcarea, urmând ca dosarul să fie înaintat cu soluție procedurală către unitatea de parchet.

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342