Un bărbat din Prahova a fost dat dispărut. A plecat spre serviciu și nu a mai revenit

20 Nov 2019 15:02
Un bărbat din Prahova a fost dat dispărut. A plecat spre serviciu și nu a mai revenit
Ieri, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 20:00, Secția de Poliție Rurală nr.1 Apostolache a fost sesizată despre faptul că numitul PANAINTE VASILE CRISTIAN, în vârstă de 38 de ani, ar fi plecat de la domiciliul mamei sale din comuna Iordăcheanu, urmând a se deplasa la locul de muncă, în municipiul București și nu a mai revenit până la acest moment.

Se pare că acesta ar fi plecat în dimineața zilei de 18 noiembrie a.c., spre locul de muncă.

Semnalmente:

1,90 metri înălțime, aprox. 80 kg, păr tuns scurt, de culoare castanie, ochi verzi, față ovală, fără semne particulare.

La momentul dispariției purta blugi de culoare albastră, geacă de piele de culoare maro, încălțăminte sport, tip gheată de culoare neagră, cu o dungă albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8378 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3085 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3598 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5522 0.0000
XAU Gramul de aur 245.7662 0.0000