Un deținut din Prahova, închis la Penitenciarul Găești, a evadat

18 Jun 2019 15:19
Un deținut din Prahova, închis la Penitenciarul Găești, a evadat
UDATE: Marți seara, bărbatul a fost găsit într-o casă părăsită.
Poliția Dâmbovița anunță că astăzi, in jurul orei 14:45, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați de către reprezentanții Penitenciarului Găești cu privire la faptul că, in jurul orei 13:40, un bărbat, care executa o pedepsă privativă de libertate, în regim deschis, pentru o
perioadă de 1 an, pentru furt, a plecat de la o societate comercială din Băleni, unde desfășura activități lucrative, fără a mai reveni la unitatea de penitenciar.
In prezent, se desfășoară activități de căutare a numitului Caramalău Ion, de 30 de ani, din jud. Prahova.
Persoanele care detin informatii utile in vederea depistării acestuia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.
comunicat Penitenciarul Gaesti:

Marți, 18.06.2019, în jurul orei 13:40, s-a constatat că deținutul CARAMALAU ION, în vârstă de 30 de ani, condamnat definitiv la 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt, a părăsit un punct de lucru exterior.
Facem precizarea că acesta este clasificat în regim deschis și desfășura activități lucrative la un depozit de legume-fructe de pe raza localității Băleni, județul Dâmbovița.
În vederea capturării deținutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcții de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unității, precum și cooperarea cu Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, Inspectoratul Județean al Jandarmeriei Dâmbovița, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră.
De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanțele producerii evenimentului.
Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deținere, este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.
La momentul părăsirii punctului de lucru, deținutul era îmbracat cu un tricou alb cu imprimeuri, pantaloni de culoare neagră, și purta pantofi sport de culoare neagră.
Pentru orice informație cu privire la persoana în cauză, apelați numărul unic de urgențe 112 sau Penitenciarul Găești la numărul de telefon : 0245/ 710 254, 0744 65 61 39
foto Poliția Dâmbovița

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677