Un elev al Scolii de Politie din Campina, aflat in timpul liber, a prins un individ care inselase un batran prin metoda accidentul

27 May 2018 14:10
Daniel Draghici (foto), in varsta de 19 ani, este elev al Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina unde a fost admis in luna ianuarie 2018 si face practica la Politia Oras Stefanesti din judetul Arges. Aflat insa in timpul liber, el a observat un tanar de 16 ani din Constanta despre care existau indicii ca ar fi inselat un barbat de 74 de ani, din Pitesti, prin metoda accidentul. Viitorul politist se afla in fata blocului partii vatamate si a observat momentul in care aceasta preda un plic tanarului. Elevul, insotit de un prieten, l-a urmarit pe tanarul care luase plicul si l-a imobilizat. Ulterior, telefonic a solicitat sprijinul politistilor Sectiei 2 Politie Pitesti. In urma actiunii elevului au fost recuperati de la cel in cauza peste 20000 de lei.
Autorul a fost retinut ieri pentru 24 de ore. Astazi va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti.
(Sursa: IJP Arges)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677