Un fost primar al Ploieștiului ar putea primi titlu de cetățean de onoare

28 Jan 2020 09:22
Un fost primar al Ploieștiului ar putea primi titlu de cetățean de onoare
Pe ordinea de zi de la următoarea ședință de Consiliul Local Ploiești, care va avea loc pe 30 ianuarie, se află un proiect de hotărâre prin care să fie decernat titlu de cetățean de onoare al municipiului unui fost primar.
Potrivit documentului aflat pe masa consilierilor locali, titlul cetățean de onoare al municipiului Ploiești ar urma să-i fie acordat "domnului Victor Ștefan Săvulescu, fost primar al municipiului Ploiești, pentru remarcabila activitate profesională și contribuția adusă la buna administrare a orașului, precum și pentru promovarea imaginii acestuia pe plan național și internațional".
Titlul va fi acordat doar dacă și consilierii vor vota pentru.
Victor Săvulescu a fost primar al Ploieștiului în perioada mai 1992 – iunie 1996.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.0972 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.3220 -0.0225
CHF Francul elvetian 4.5132 -0.0096
XAU Gramul de aur 257.4245 0.2725