Un fost primar al Ploieștiului ar putea primi titlu de cetățean de onoare

28 Jan 2020 09:22
Un fost primar al Ploieștiului ar putea primi titlu de cetățean de onoare
Pe ordinea de zi de la următoarea ședință de Consiliul Local Ploiești, care va avea loc pe 30 ianuarie, se află un proiect de hotărâre prin care să fie decernat titlu de cetățean de onoare al municipiului unui fost primar.
Potrivit documentului aflat pe masa consilierilor locali, titlul cetățean de onoare al municipiului Ploiești ar urma să-i fie acordat "domnului Victor Ștefan Săvulescu, fost primar al municipiului Ploiești, pentru remarcabila activitate profesională și contribuția adusă la buna administrare a orașului, precum și pentru promovarea imaginii acestuia pe plan național și internațional".
Titlul va fi acordat doar dacă și consilierii vor vota pentru.
Victor Săvulescu a fost primar al Ploieștiului în perioada mai 1992 " iunie 1996.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677