Un motocilist a fost lovit de un șofer care a trecut pe "roșu"

20 May 2019 20:14
Un motocilist a fost lovit de un șofer care a trecut pe "roșu"
Accident în Ploiești, pe Bd Independentei, în centru, lângă Poșta Mare. Un motociclist a fost lovit de o mașină. Din primele cercetari, soferul unui autoturism care circula dinspre str. Ghe Lazar nu a respectat culoarea rosie a semaforului si a acrosat o motocicleta care venea dinspre Gara de Sud, anunta Poliția Prahova. Se pare insa ca motociclistul nua fost ranit grav.
foto arhiva

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404