Un nou orășel al rulotelor, în Prahova (GALERIE FOTO)

27 May 2018 04:34
Un nou orășel al rulotelor prinde contur, în Prahova. Zeci de familii au ales ca destinație, nu celebra Valea Cerbului, ci ... Cheia. La intrarea în stațiunea din comuna Măneciu, rulotele sunt amplasate pe marginea apei. Peisajul este unul de vis, temperaturile nu sunt caniculare, aerul este curat iar liniștea este garantată. Oamenii își fac timp de drumeții montane, luând la pas potecile din munții Ciucașului. Alții stau la plajă, pe marginea râului. Numai seara, liniștea este deranjată de vizitele urșilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
In com.Soimari-Ph stau tevile de apa si gaze in pamint de 7 ani nefolosite.Ne-au pus sa facem camine ptr controarele de apa,au montat contoarele si apa tot nu avem.Drumurile nu sint marcate si semnalizate,iluminat public gasesti doar in fata portilor smekerilor din primarie.Haznalele sint deversate in paraul care trece prin comuna,santurile pline de iarba si gunoaie.Ptr ce platim taxe si impozite?Cei care beneficiaza de aj.sociale ce fac ?
Sunt mândră de acest partid care este aproape de oameni,De nevoile acestora de felul cum se dezvolta frumosul nostru oraș natal,De felul cum cei din conducere stau de vb cu cetățenii orașului Doresc mult succes celor care fac parte din acest partid si realizari cat mai multe.Succes
Bună ziua.Pe un frigider sau o mașină de spălat la un centru de colectare fier vechi primești câteva zeci de lei. Cred ca dacă ați acorda ceva ( bonuri valorice sau vauchere)ați avea succes mai mare.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la 0755.010.518- Cofetaria Andrei!
Dacă nu sunt șomer nu pot sa fac cursul de bucatar
Curs valutar
EUR Euro 4.6288 0.0005
USD Dolarul SUA 3.9524 0.0727
GBP Lira sterlina 5.2780 0.0171
CHF Francul elvetian 3.9799 0.0999
XAU Gramul de aur 165.7899 2.3288