Un nou spectacol umanitar: “ De Paste suntem Ciresari ”.

21 Mar 2018 14:37
Un nou spectacol umanitar: “ De Paste suntem Ciresari ”.
Sambata, 31martie 2018, intre orele 14.00-19.00, Info Ploiesti City si DJ Kabal, in colaborare cu Centrul de Primire in Regim de Urgenta “ Ciresarii “ Ploiesti si cu sprijinul Consiliului Judetean Prahova, vor organiza spectacolul caritabil “De Paste suntem Ciresari ”, eveniment care va contine momente de teatru, muzica, dans si multe surprize.
Momente sustinute de: Scoala de teatru si dans Dia Fan, trupele Happy Dance, Mini, Rebel Cabaret, AristoCats, Sophy Dance, Just Dance, Red Diamond, artistii de la Clubul Artist , Liviu Marin, Petty Musa, Larisa Necula, Angela Constantin, Crina David, Ion Petre, Amalia Andreea Dobre, Alin David, artistii de la CCS – UPG Ploiesti, Fabiana Vuta, Danut Raduta, Radikal, Patricia Matei, Madalina Cernat, Luciana Matei, Eduard Stoica, Marian Mihai si Liliana Lungu, stand up comedy cu Dan Enache aka Calatoriciul, magie cu Victor Dorobantu.
In plus, va fi organizata si o expozitie de Paste realizata de detinutii de la Penitenciarul Ploiesti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434