Un nou spectacol umanitar: “ De Paste suntem Ciresari ”.

21 Mar 2018 14:37
Un nou spectacol umanitar: “ De Paste suntem Ciresari ”.
Sambata, 31martie 2018, intre orele 14.00-19.00, Info Ploiesti City si DJ Kabal, in colaborare cu Centrul de Primire in Regim de Urgenta “ Ciresarii “ Ploiesti si cu sprijinul Consiliului Judetean Prahova, vor organiza spectacolul caritabil “De Paste suntem Ciresari ”, eveniment care va contine momente de teatru, muzica, dans si multe surprize.
Momente sustinute de: Scoala de teatru si dans Dia Fan, trupele Happy Dance, Mini, Rebel Cabaret, AristoCats, Sophy Dance, Just Dance, Red Diamond, artistii de la Clubul Artist , Liviu Marin, Petty Musa, Larisa Necula, Angela Constantin, Crina David, Ion Petre, Amalia Andreea Dobre, Alin David, artistii de la CCS – UPG Ploiesti, Fabiana Vuta, Danut Raduta, Radikal, Patricia Matei, Madalina Cernat, Luciana Matei, Eduard Stoica, Marian Mihai si Liliana Lungu, stand up comedy cu Dan Enache aka Calatoriciul, magie cu Victor Dorobantu.
In plus, va fi organizata si o expozitie de Paste realizata de detinutii de la Penitenciarul Ploiesti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767