Un ploiestean a creat probleme in centrul unde este carantinat

22 Mar 2020 19:42
Un ploiestean a creat probleme in centrul unde este carantinat
Un ploiestean carantinat in centrul de carantinare Km 6 Ploiești (Blejoi) a creat probleme constant. Potrivit autoritatilor judetene, individul nu a respectat măsurile de carantinare impuse, a fost nemulțumit de diversitatea hranei aferente, a părăsit camera de carantinare încercând să iasă din centru. Pentru asta el a fost sancționat de 4 ori la legea 61/91 la art 2 pct. 1,31 și 24 pentru refuz de legitimare, injurii și tulburarea ordinii publice. Totodată în data de 16 03 2020 din camera unde locuiește împreună cu o altă persoană au fost aruncate un pachet de țigări cu sume de bani (valută și lei), în care s-a mai găsit si o substanță vegetală ce părea a fi canabis și o pungă de cipsuri în care erau foite de hârtie pentru confecționat țigări(joint-uri). În cauză se efectuează cercetări de către lucrătorii de poliție din cadrul S P R Blejoi, anunta reprezentantii inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova.
IJJ PRAHOVA asigură masuri de protecție și ordine publică la centrele de carantinare prin dispozitive exterioare.


UPDATE: Reprezentantii IJJ PH spun ca in acest caz BCCO Ploiești a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută și pedepsită de art. 4 alin 1 din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, dosar care a fost înaintat DIICOT Ploiești spre competenta soluționare. Totodata, reprezentantii IJJ P precizeazs faptul ca persoana în cauza este în carantină din data de 14.03.2020 fiind sosit din Italia.
Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677