Un politist din Floresti si-a provocat o taietura cu un cutit, pe bratul stang. Se pare ca nu mai facea fata sarcinilor de serviciu

20 Mar 2018 22:44
Un politist din Floresti si-a provocat o taietura cu un cutit, pe bratul stang. Se pare ca nu mai facea fata sarcinilor de serviciu
Din primele cercetari ale reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie, un ofiter de politie din cadrul sectiei rurale de politie Floresti a plecat in aceasta seara de la serviciu cu masina intr-o localitate vecina, unde si-a provocat o taietura cu un cutit, pe bratul stang, fara afectarea vreunui vas de sange. Ranit, acesta s-a intors la sectia de politie unde a fost gasit de un politist local din Floresti.
Surse judiciare spun ca politistul s-a tăiat la mână în timp ce se afla in locuința unor rude din Măgureni pentru ca, se pare ca, nu mai făcea față sarcinilor de serviciu.
Potrivit celor de la IJP Prahova, politistul a fost transportat la spital si se afla in afara oricarui pericol. Acesta a fost evaluat psihologic in luna aprilie a anului trecut, fiind declarat apt, fara suspiciunea existentei vreunor probleme de natura comportamentala sau de atitudine. In cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de vătămare corporala din culpa.
Polițistul are 27 de ani si este necastorit. Este absolventul Academiei de Poliție din anul 2012.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791