UN POLIŢIST IEŞEAN, PASIONAT DE SPORTURI EXTREME (FOTO)

19 Jun 2017 10:37
Poliţistul ieşean Iulian, are 32 de ani, iar de 7 ani lucrează la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi. Preferă adrenalina, în timpul liber, așa că iubește sporturile extreme. Practică artele marţiale, enduro, salturile cu paraşuta.
Iulian practică de 20 ani karate, sport care i-a adus, de-a lungul timpului şi multe satisfacţii: peste 40 de medalii obţinute la competiţii.
Anul acesta, poliţistul a fost nominalizat de Federaţia Internaţională de Karate Tradiţional, în urma bunelor rezultate din ultimii ani, să reprezinte România la Cupa Mondială de Karate-do, care a avut loc în Polonia. Munca lui asiduă l-a clasat pe locul 3, după Rusia şi Brazilia.
ulian practică şi enduro, având o motocicletă special echipată pentru practicarea acestui sport. Mărturiseşte că îşi dorea să aibă motocicleta sa de când era mic, de când mergea în garajul bunicului pentru a-i admira motocicleta cu ataş.
„Cel mai emoţionant moment, în cadrul competiţiilor la care particip este să aud imnul ţării mele, când sunt pe podium!”, mărturiseşte Iulian.

foto: Poliția Română

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.1135 -0.0154
GBP Lira sterlina 5.3705 0.0153
CHF Francul elvetian 4.5487 0.0020
XAU Gramul de aur 253.6485 0.6044