UN POLIŢIST IEŞEAN, PASIONAT DE SPORTURI EXTREME (FOTO)

19 Jun 2017 10:37
Poliţistul ieşean Iulian, are 32 de ani, iar de 7 ani lucrează la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi. Preferă adrenalina, în timpul liber, așa că iubește sporturile extreme. Practică artele marţiale, enduro, salturile cu paraşuta.
Iulian practică de 20 ani karate, sport care i-a adus, de-a lungul timpului şi multe satisfacţii: peste 40 de medalii obţinute la competiţii.
Anul acesta, poliţistul a fost nominalizat de Federaţia Internaţională de Karate Tradiţional, în urma bunelor rezultate din ultimii ani, să reprezinte România la Cupa Mondială de Karate-do, care a avut loc în Polonia. Munca lui asiduă l-a clasat pe locul 3, după Rusia şi Brazilia.
ulian practică şi enduro, având o motocicletă special echipată pentru practicarea acestui sport. Mărturiseşte că îşi dorea să aibă motocicleta sa de când era mic, de când mergea în garajul bunicului pentru a-i admira motocicleta cu ataş.
„Cel mai emoţionant moment, în cadrul competiţiilor la care particip este să aud imnul ţării mele, când sunt pe podium!”, mărturiseşte Iulian.

foto: Poliția Română

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Wow.....judecatorii aia sunt corupti sau cum? Omori cu intentie pe cineva si ii da doar 10 ani????INCREDIBIL......oameni platiti de noi cu sute de milioane pe luna. Bravo justitia romana
Curs valutar
EUR Euro 4.8426 0.0005
USD Dolarul SUA 4.3517 -0.0466
GBP Lira sterlina 5.3509 -0.0406
CHF Francul elvetian 4.5273 -0.0095
XAU Gramul de aur 241.3579 -2.3904