UN POLIŢIST IEŞEAN, PASIONAT DE SPORTURI EXTREME (FOTO)

19 Jun 2017 10:37
Poliţistul ieşean Iulian, are 32 de ani, iar de 7 ani lucrează la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi. Preferă adrenalina, în timpul liber, așa că iubește sporturile extreme. Practică artele marţiale, enduro, salturile cu paraşuta.
Iulian practică de 20 ani karate, sport care i-a adus, de-a lungul timpului şi multe satisfacţii: peste 40 de medalii obţinute la competiţii.
Anul acesta, poliţistul a fost nominalizat de Federaţia Internaţională de Karate Tradiţional, în urma bunelor rezultate din ultimii ani, să reprezinte România la Cupa Mondială de Karate-do, care a avut loc în Polonia. Munca lui asiduă l-a clasat pe locul 3, după Rusia şi Brazilia.
ulian practică şi enduro, având o motocicletă special echipată pentru practicarea acestui sport. Mărturiseşte că îşi dorea să aibă motocicleta sa de când era mic, de când mergea în garajul bunicului pentru a-i admira motocicleta cu ataş.
„Cel mai emoţionant moment, în cadrul competiţiilor la care particip este să aud imnul ţării mele, când sunt pe podium!”, mărturiseşte Iulian.

foto: Poliția Română

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Ma intereseaza pentru fiica mea in varsta de 10 ani cursuri de pictura.
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
Curs valutar
EUR Euro 4.8074 -0.0005
USD Dolarul SUA 4.4186 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7166 -0.0386
CHF Francul elvetian 4.5312 -0.0043
XAU Gramul de aur 234.1367 -1.9102