Un polițist școlit la Campina și-a făcut datoria și în timpul liber! Agentul a prins o persoană care încercase să înșele un bătrân

16 Jan 2018 17:13
Un polițist școlit la Campina și-a făcut datoria și în timpul liber! Agentul a prins o persoană care încercase să înșele un bătrân
Un polițist aflat în timpul liber a prins o persoană care încercase să înșele un bătrân. Este vorba despre agentul Mădălin Delcea , absolvent al promoției decembrie 2017 din Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr" Câmpina, încadrat la Politia Argeș, ca ajutor de șef de post la Postul de Poliție Băiculești. Astfel, astazi, după ce a iesit de la munca, in timp ce se deplasa spre casă, în municipiul Pitești, a fost sesizat de trecatori despre o stare conflictuală între un bătrân care vindea branză și o minoră de 17 ani. Tanara, împreună cu un alt barbat, de 54 de ani, ar fi încercat să îl păcălească pe bătrân. Practic, aceasta plecase cu produsele cumparate spunand ca intentioneaza sa schimbe banii pentru a achita ulterior. Desi se afla in timpul lober, politistul a solicitat sprijinul unei patrule din cadrul sectiei 3 Poliție Pitești, a stabilit identitatea minorei și a împiedicat-o pe aceasta să părăsească locul faptei până la sosirea colegilor. Si bărbatul care însoțea minora a fost identificat. Acum autoritatile continuă cercetarile sub aspectul săvârșirii infractiunii de înșelăciune.

Sursa foto: IJP Arges

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Este simplu sa faci o grainita pentru 20 de copii (teoretic) , decat sa faci o canalizare cu fonduri europene , pentru toata comuna.
-daca este destinat publicului , de ce se percepe taxa ? -tot in aceasta tara , nu departe - in bucuresti , parcurile sunt destinate gratuit cetatenilor . -ca la ploiesi ....vorba aiaaaaaa.......a lui .......!? - parol coane ............!
Felicitari tuturor celor care au muncit ca scoala sa fie "dintr-o poveste " ! Este scoala construita in 1905 la indemnul Principesei Maria , este scoala in care am invatat foarte multi sinaieni si nu credeam ca o sa vad alta schimbare .Iata ca se poate ! Inca o data felicitari celor competenti in aceasta lucrare superba !
Când incep înscrierile pt ordine publică
Sabina, cinste tie si mamei tale pt felul in care ai fost educata ! Felicitari si dascalilor tai ! Asa se poate arata ca ne-am educat, ca am evoluat ca nu facem umbra pamintului degeaba ! ....sa ramana ceva bun din urma noastra pt generatiile viiitoare !
Curs valutar
EUR Euro 4.6599 0.0343
USD Dolarul SUA 3.8182 0.0496
GBP Lira sterlina 5.2494 0.0501
CHF Francul elvetian 3.9533 0.0355
XAU Gramul de aur 163.5981 0.9231