Un polițist școlit la Campina și-a făcut datoria și în timpul liber! Agentul a prins o persoană care încercase să înșele un bătrân

09 Jan 2018 20:45
Un polițist școlit la Campina și-a făcut datoria și în timpul liber! Agentul a prins o persoană care încercase să înșele un bătrân
Un polițist aflat în timpul liber a prins o persoană care încercase să înșele un bătrân. Este vorba despre agentul Mădălin Delcea , absolvent al promoției decembrie 2017 din Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr" Câmpina, încadrat la Politia Argeș, ca ajutor de șef de post la Postul de Poliție Băiculești. Astfel, astazi, după ce a iesit de la munca, in timp ce se deplasa spre casă, în municipiul Pitești, a fost sesizat de trecatori despre o stare conflictuală între un bătrân care vindea branză și o minoră de 17 ani. Tanara, împreună cu un alt barbat, de 54 de ani, ar fi încercat să îl păcălească pe bătrân. Practic, aceasta plecase cu produsele cumparate spunand ca intentioneaza sa schimbe banii pentru a achita ulterior. Desi se afla in timpul lober, politistul a solicitat sprijinul unei patrule din cadrul sectiei 3 Poliție Pitești, a stabilit identitatea minorei și a împiedicat-o pe aceasta să părăsească locul faptei până la sosirea colegilor. Si bărbatul care însoțea minora a fost identificat. Acum autoritatile continuă cercetarile sub aspectul săvârșirii infractiunii de înșelăciune.

Sursa foto: IJP Arges

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677