Un porc mistret a fost impuscat. Animalele coboara din ce in ce mai des in localitati

22 Oct 2017 09:52
Un porc mistret a fost impuscat. Animalele coboara din ce in ce mai des in localitati
Jandarmii din Sinaia au fost solicitați, ieri, pentru îndepărtarea unui porc misret din curtea unui imobil din statiune. La fata locului s-au deplasat și reprezentanții fondului de vanatoare, care l-au împușcat deoarece nu s-a reușit tranchilizarea acestuia și erau foarte mulți turiști în zona, animalul reprezentând un pericol pentru aceștia, spun reprezentantii IJJ Prahova.
Asta dupa ce, cu o seara inainte, jandarmii au intervenit pe o alta strada, tot in cazul unui porc mistret. Animalul a fost indepartat.
Vineri seara, oamenii legii au intervenit în localitatea Valcanesti împreună cu reprezentanții fondului de vanatoare si personalul de specialitate al parcului Bucov la un urs, prins intr un gard. A fost tranchilizat si ulterior eliberat in padurea apropiata.
Sambata seara, un urs a dat iama intr-o gospodarie din Comarnic, zona Poiana, unde a ucis mai multe oi.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000