UPDATE: Postasul a inscenat furtul! Un postas a anuntat Politia ca i-a fost furata geana cu bani, in Aricestii Rahtivani

14 Feb 2020 08:58
UPDATE: Postasul a inscenat furtul! Un postas a anuntat Politia ca i-a fost furata geana cu bani, in Aricestii Rahtivani
Ieri, în jurul orelor 15:00, politistii au fost sesizati cu privire la faptul că pe raza localității Aricestii-Rahtivani, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violență un factor poștal, de o geantă ce conținea bani si documente poștale.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.
Surse din ancheta au precizat ca postasul ar fi declarat ca avea in geanta banii de pensii, aproximativ 40.000 de lei. Era cu masina personala cand doi indivizi pe care nu-i cunoaste i-au facut semn. Barbatul a oprit masina, desi se afla intr-o zona mai ascunsa de vazul lumii, iar in acel moment, unul dintre indivizi i-ar fi dat un pumn in fata iar celalalt i-a furat geanta.
Apoi, cei doi au fugit.
In acest caz a fost deschis dosar penal pentru talharie calificata. Postastul insa este cunoscut ca jucator la pariuri.


UPDATE:
Din cercetările efectuate de polițiști până la acest moment, a reieșit faptul că deși factorul poștal a susținut că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta și-ar fi înscenat furtul și actele de violență, cu scopul de a acoperi a datorie.
În urma investigațiilor a fost recuperată geanta cu documente și suma de aproximativ 40.000 de lei.
Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, a anuntat Politia Prahova

foto ilustrativ https://suceavalive.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8378 0.0059
USD Dolarul SUA 4.3085 0.0272
GBP Lira sterlina 5.3598 0.0020
CHF Francul elvetian 4.5522 0.0146
XAU Gramul de aur 245.7662 1.8727