Un prahovean a spart geamurile unei pensiuni și ale unor mașini, fiind acuzat și de tâlhărie

23 Jul 2019 09:05
Un prahovean a spart geamurile unei pensiuni și ale unor mașini, fiind acuzat și de tâlhărie
Polițiștii din Florești au fost chemați în ajutor, sâmbătă noapte, la o pensiune din Florești, unde un bărbat a spart geamurile clădirii și ale mașinilor parcate în apropiere.
În timp ce se deplasau la fața locului, polițiștii au observat un grup de persoane care solicita ajutor.
"Una dintre ele le-a comunicat faptul că tocmai fusese tâlhărită de un necunoscut, care o lovise cu pumnul în zona feței și îi sustrăsese telefonul mobil și o bancnotă de 50 de lei. După agresiune, persoana în cauză pătrunsese în curtea unui imobil, unde a și fost găsit de polițiști.
A fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani, din comuna Filipeștii de Pădure, iar asupra sa a fost găsit telefonul mobil sustras", arată IJP Prahova.
Totodată, în urma primelor verificări, polițiștii au constatat că acesta era și autorul distrugerilor reclamate inițial.
Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și violare de domiciliu, ulterior fiind prezentat Judecătoriei Câmpina care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.
foto ilustrativ: Gazeta de Bistrita

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677