Un prahovean s-a ales cu dosar penal si i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru 6 luni

19 Feb 2019 12:35
Un prahovean s-a ales cu dosar penal si i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru 6 luni
Astăzi, în cadrul unei acțiuni a Serviciului Rutier din cadrul I.J.P. Prahova pentru combaterea taximetriei ilegale pe DJ 102C, în zona Urlati - Iordăcheanu, polițiștii au depistat un conducător auto care efectua transport de persoane contra cost, fără a fi autorizat în acest sens.
Mai mult de atât, s-a descoperit faptul că autovehiculul avea inspectia tehnică periodică ieșită din termenul de valabilitate iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare nu erau în conformitate cu standardul legal. Totodată, autovehiculul nu dispunea de trusă medicală și extinctor, potrivit legii.
Întrucât nu este pentru prima dată când bărbatul în cauză a fost depistat efectuând activități de taximetrie neautorizată, acesta
a fost sancționat cu amenzi totalizând 3.175 de lei și i-au fost reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare auto.
De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul pentru 6 luni, polițiștii dispunând imobilizarea acestuia.
sursa comunicat IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677