Un prahovean sustine ca nu a fost vaccinat antirabic dupa ce a fost muscat de un caine, pe motiv ca nu a avut cardul de sanatate la el: "M-au trimis sa monitorizez catelul cu pricina cateva zile sa vad cum se comporta.(parca l-as fi infectat eu pe el) â

22 Mar 2019 08:00
Un prahovean sustine ca nu a fost vaccinat antirabic dupa ce a fost muscat de un caine, pe motiv ca nu a avut cardul de sanatate la el: "M-au trimis sa monitorizez catelul cu pricina cateva zile sa vad cum se comporta.(parca l-as fi infectat eu pe el) â
Revoltat, prahoveanul muscat de caine a povestit tot incidentul pe pagina sa de facebook:
"Am auzit si poate trait, multe episoade din spitalele noastre. In special cele din Ploiesti. Daca un diagnostic difera de la un specialist la altul, ca astepti nepermis de mult la urgente ca nu ai venit cu salvarea, ca nu s-au purtat profesionist/decent cu tine pana nu " ai fost dragut"..., desi niciuna din cele amintite nu sunt de permis, astazi am trait un episod pe pielea mea, greu de inteles..., greu... Am avut dimineata un "accident", cu un catel de cca 50kg "in viu". M-a capsat serios... Am plecat la primul centru antirabic... eram pansat cu o fasa elastica, corect aplicata, ranile dezinfectate si curatate. Am ajuns la unitatea spitaliceasca, care mi-a curatat rana ce inca supura si mi-a aplicat un nou "bandaj". Si mi-au prescris o reteta. Nu au dorit sa imi faca vreun vaccin, pe motiv ca nu am cardul de sanatate la mine. M-au trimis sa monitorizez catelul cu pricina cateva zile sa vad cum se comporta... (parca l-as fi infectat eu pe el😡). "Oricum nu avem rabie in judet de cativa ani..." ma consoleaza dna doctor... Si uite asa am fost poftit pe usa afara, ca "poate veniti maine si vedem ce e de facut"... In masina, pana acasa, "bandajul" din unitatea spitaliceasca... l-am pierdut. Efectiv cazuse tifonul acela... Precizez ca purtam un tricou... fara o maneca lunga care sa deranjeze "lucrarea"..., iar rani am pe antebrat pana la incheietura palmei...(nu am vrut sa va oripilez cu imaginea pura). Ce vreau sa spun, este ca nu gasesc actul medical in intamplarea mea... Am vrut sa platesc, daca nu am card. Nu am putut. Habar nu am ce informatii dumnezeiesti contine cardul acela pe care nu l-am folosit nicio data. M-am legitimat cu buletinul. Pot sa inteleg orice sistem care are logica. Dar sa lasi o "urgenta" netratata pe motiv ca nu ai card, am vrut sa achit orice taxa/ fara a avea nevoie de decontarea casei de sanatate... Daca eram in tranzit din Satu Mare si ma musca un caine la Bucuresti, sistemul ma lasa in drum nevaccinat ca am cardul acasa?! Domnilor care ati gandit sistemul si domnilor care stiti ca e prost sistemul dar lucrati si il aplicati si va complaceti in el si ati si jurat cand ati intrat in profesie...!!! Va intreb sec... cu scuzele de rigoare..., astazi a fost vorba despre mine (nu cred ca o sa crap doar din atat), dar putea fi vorba de copilul, parintele sau sotia mea si credeti-ma ca nu plecam din cabinet fara semnatura dvs ca nu vreti sa interveniti!!! Dar daca v-ar lua foc casa, si pompierul nu ar interveni daca nu ii aratati asigurarea de incendiu?! Daca v-ar bate unul pe strada/ sau in cabinet si politaiul nu ar interveni pana nu ii dati proba video si audio?! Ar fi un sistem bolnav nu?! SISTEMUL ESTE REALIZAT SI PUS IN PRACTICA DE OAMENI!!! Uneori " indolenti" cu profesia lor!!!", a scris prahoveanul pe pagina sa de facebook.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677