Un șofer a fost încătușat de polițiști. Află motivul

28 Jul 2017 10:57
Un șofer a fost încătușat de polițiști. Află motivul
Miercuri seara, în jurul orei 18.50, polițiștii Secției nr. 3 Blejoi au fost alertați prin sistemul 112 despre faptul că, în urma unui accident cu pagube materiale, în care două autovehicule s-au acroșat cu oglinda laterală, unul dintre șoferii implicați a părăsit locul incidentului și s-ar afla sub influența alcoolului.
Polițiștii i-au identificat pe cei doi șoferi implicați opriți pe marginea DN 1, pe raza localității Blejoi. Unul dintre aceștia a fost testat cu apatratul etilotesc, rezultatul fiind negativ.
Cel de-al doilea a refuzat testarea, astfel încât a fost condus la Spitalul Județean, unde nu numai că a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, dar a și devenit recalcitrant, adresând cuvinte jignitoare personalului medical. Astfel, cu sprijinul colegilor de la Secția nr. 2 Poliție Ploiești, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiu, a fost încătușat și dus la audieri.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-i totodată reținut permisul de conducere.
De asemenea, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru provocarea de scandal în loc public şi adresarea de cuvinte jignitoare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895