Un șofer beat, care făcea drifturi într-un parc din Ploiești, a distrus un indicator rutier, o bancă și un coș de gunoi. Mașina pe care o conducea nu era a lui (GALERIE FOTO)

07 Jun 2017 12:30
Un echipaj al Poliției Locale Ploiești a surprins noaptea trecută un șofer care făcea drifturi pe aleea principală a parcului de la Sala Sporturilor "Olimpia". Din cauza vitezei excesive conducătorul auto a scăpat autovehiculul de sub control și a intrat cu mașina într-un stâlp metalic de susținere a unui indicator rutier, rupându-l de la nivelul solului. De asemenea, a mai distrus o bancă și un coș de gunoi stradal, după care a părăsit locul faptei și s-a îndreptat cu mașina avariată în direcția cartierului Mihai Bravu. Imediat, două echipaje auto ale Poliției Locale au plecat în urmărirea autoturismului, care circula haotic, reușind să îl oprească pe strada Gheorghe Asachi, în zona parcului de joacă pentru copii.
La fața locului s-au prezentat și lucrători ai Biroului Circulație Rutieră aparținând Poliției Municipiului Ploiești. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul în vârstă de 26 ani, cu domiciliul în Ploiești, prezenta o concentrație de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, persoana în cauză nu deținea permis de conducere și nu era nici proprietar al autoturismului implicat în accident.
Cazul a fost preluat de lucrătorii Poliției Rutiere, pentru continuarea cercetărilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677