Un sofer din Prahova are dosar penal pentru ... fals in declaratii

12 Jan 2018 10:37
Un sofer din Prahova are dosar penal pentru ... fals in declaratii
Un barbat s-a dus la Postul de Poliție Poiana Câmpina si a a solicitat eliberarea unei autorizații de reparație pentru un autovehicul susținând că ar fi fost implicat într-un eveniment rutier pe raza comunei, la data de 8 ianuarie 2018, în timp ce se deplasa pe D.J. 101 P din direcția Bobolia-Poiana Câmpina.
ÈŠn urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cele declarate de către bărbat nu ar fi reale.
Din cercetările efectuate, a rezultat că de fapt evenimentul rutier ar fi avut loc la data de 6 ianuarie, pe raza comunei Brebu.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații.
foto:Politia Romana

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677