Un spațiu de recreere din Azuga, vandalizat/Primăria a sesizat poliția

07 May 2021 16:32
Săptămâna trecută, noul spațiu de recreere din strada Gârbovei a fost vandalizat, anunță primarul din Azuga, George Barbu. Deocamdată nu se știe cine a făcut așa ceva. Cert este că s-a aruncat cu vopsea pe băncile de pe alee și din foișor și a fost distrusă instalația electrică de iluminat și cea pentru sistemul de irigații.
”Este un gest iresponsabil și de neacceptat de către comunitatea noastră, gest care va fi sancționat pe cale legală, vă asigur de acest lucru, iar pozele lor le veți vedea la "panoul rușinii" și pe internet! În acest sens am depus plângere penală pentru cercetarea, prinderea făptașilor și recuperarea prejudiciului de peste 10 000 de lei. Este un atentat la banul contribuabilului, pentru că, într-o anumită măsură, fiecare dintre Dumneavoastră a contribuit la bugetul pentru acest proiect. Este o bătaie de joc la adresa eforturilor făcute de Primărie pentru amenajarea unui loc plăcut pentru seniori, tineri și familii cu copii din Azuga, pentru turiști”, a transmis George Barbu.
Acesta a făcut și un apel prin care le cere localnicilor să se implice și să anunțe imediat când văd astfel de fapte.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677