Un tanar de 20 de ani a murit dupa ce caruta cu care mergea s-ar fi rasturnat peste el. S-a intamplat in Poiana Campina

18 Jan 2020 18:05
Un tanar de 20 de ani a murit dupa ce caruta cu care mergea s-ar fi rasturnat peste el. S-a intamplat in Poiana Campina
Politistii prahoveni au fost sesizați in aceasta dupa-amiza prin apel 112 cu privire la faptul că, într-o pădure de pe raza localității Bobolia, din comuna Poiana Câmpina, un tânăr de 20 de ani ar fi fost victima unui accident. Conform Politiei Prahova, in timp ce se afla pe un drum forestier, cu căruța, aceasta s-ar fi răsturnat peste el. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul persoanei. Totodată, s-a deplasat și echipa de cercetare care desfășoară activități specifice pentru stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Foto ilustrativ: botosaninews.ro

COMENTARII

64x64

vecinu

Baiatul era sarac si lucra pentru Catalin Marin zis Lupu.Avea o familie numeroasa si trebuia sa isi intretina fratii

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677