Un tehnician dentar isi expune astazi la muzeu zeci de piese in miniatura realizate de el din ceramica. Expozitia cuprinde simboluri antice, flori sau animale

23 Jul 2018 07:04
Un tehnician dentar isi expune astazi la muzeu zeci de piese in miniatura realizate de el din ceramica. Expozitia cuprinde simboluri antice, flori sau animale
Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova vă invită marți, 10 iulie, orele 11.00, la vernisajul expoziției "Natură în miniatură" - Viața transpusă în ceramică și metal de Oleg Fulga.
Sunt expuse aproximativ 70 de piese miniaturale executate manual din metaloceramică, reprezentând simboluri antice, flori sau animale. Exponatele sunt executate după o tehnică inedită și complexă, domnul Oleg Fulga fiind de meserie tehnician dentar. Ceramica folosită pentru realizarea lucrărilor se arde la 950 de grade Celsius, fiind necesare aproximativ 20 de arderi pentru a ajunge la forma finală.
Expoziția este deschisă în perioada 10 iulie-10 august în Rotonda Muzeului, din Palatul Culturii Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709