Un tehnician dentar isi expune astazi la muzeu zeci de piese in miniatura realizate de el din ceramica. Expozitia cuprinde simboluri antice, flori sau animale

15 Nov 2018 19:39
Un tehnician dentar isi expune astazi la muzeu zeci de piese in miniatura realizate de el din ceramica. Expozitia cuprinde simboluri antice, flori sau animale
Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova vă invită marți, 10 iulie, orele 11.00, la vernisajul expoziției "Natură în miniatură" - Viața transpusă în ceramică și metal de Oleg Fulga.
Sunt expuse aproximativ 70 de piese miniaturale executate manual din metaloceramică, reprezentând simboluri antice, flori sau animale. Exponatele sunt executate după o tehnică inedită și complexă, domnul Oleg Fulga fiind de meserie tehnician dentar. Ceramica folosită pentru realizarea lucrărilor se arde la 950 de grade Celsius, fiind necesare aproximativ 20 de arderi pentru a ajunge la forma finală.
Expoziția este deschisă în perioada 10 iulie-10 august în Rotonda Muzeului, din Palatul Culturii Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Doresc sa trimit ceva banuti de cate ori am sa pot ,ei locuiec in Germania si as dori un nr de tel pe care sa pot vrbi cu mama copiilor astfel sa ii pot comunica codul ori de cate ori este nevoie sa primeasca banuti prin western Union.V-as ruga sa-mi lasati un nr de tel.Multumesc anticipat !
Lucrari utile si necesare.BRAVO.
Acest medic nu are ce cauta in aceasta profesie Pacientilor in varsta care ajung la Upu le striga ...Sa va fie rusine ....NESIMTITILOR CHEMATI SALVARE CU MEDIC.....Nu cosulta bolnavii pentru a ii tria pt un consult de specialitate , in fisa trece date ireale ca...TA la plecare temp, cosult cardiac in cazul meu si acasa indiferent in ce stare esti ... Contrazice dr de pe salvare care a facut EKG ..LA DOMICILIU si a constatat aritmie Nu se misca de la biroul unde face hartiile ca sa fie in regula la o eventuala reclamatie D-le Dr dvs aveti parinti??Cum va permiteti ...sa spuneti unor varstnici care poate au contribuit la ed dv NESIMTITILOR ,,,??!!! Asteptati spaga!??Noi nu avem bani ...aveti acum salariu mare pe care dv nu il meritati ! Nu sunteti facut pt aceasta profesie ..nu respectati nici macar deontologia profesionala Daca mai puteti .....shimbat-va comportamentul sunteti omsi dv ....si batraneattea nu iarta pe nimeni ,....asta daca aveti noroc!!!Luati ca model pe cei doi rezidenti de la Craiova care in miez de noapte au salvat un om Eu va doresc sanate si un suflet de medic adevarat , cu vocatia profesiei!
Foarte bine. Sunt cu totul de acord. In acest fel nu vom mai vedea deseuri de acest fel pe raza comunei. Ar fi bine, ca cei care primesc ajutor social sa fie cooptati in aceasta activitate, pot curata santurile, parcurile, statiile de transport. Totodata, politia locala ar putea aplica amenzii in cazul constatarii de astfel de contraventii ( aruncarea in parc a astfel de deseuri). Cu respect.
asi vrea sa cumpar urgent de la dumneavoastra un caine dog german lup politist nr. tele 0735394320 sint din ploiesti
Curs valutar
EUR Euro 4.6635 0.0045
USD Dolarul SUA 4.1283 -0.0057
GBP Lira sterlina 5.2853 -0.0551
CHF Francul elvetian 4.1007 0.0083
XAU Gramul de aur 160.7168 1.2246