Un tehnician dentar isi expune astazi la muzeu zeci de piese in miniatura realizate de el din ceramica. Expozitia cuprinde simboluri antice, flori sau animale

21 Feb 2019 08:33
Un tehnician dentar isi expune astazi la muzeu zeci de piese in miniatura realizate de el din ceramica. Expozitia cuprinde simboluri antice, flori sau animale
Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova vă invită marți, 10 iulie, orele 11.00, la vernisajul expoziției "Natură în miniatură" - Viața transpusă în ceramică și metal de Oleg Fulga.
Sunt expuse aproximativ 70 de piese miniaturale executate manual din metaloceramică, reprezentând simboluri antice, flori sau animale. Exponatele sunt executate după o tehnică inedită și complexă, domnul Oleg Fulga fiind de meserie tehnician dentar. Ceramica folosită pentru realizarea lucrărilor se arde la 950 de grade Celsius, fiind necesare aproximativ 20 de arderi pentru a ajunge la forma finală.
Expoziția este deschisă în perioada 10 iulie-10 august în Rotonda Muzeului, din Palatul Culturii Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cârcotașilor pro Statescu nu vă mai saturați de denigrat? De ce nu a făcut Statescu?
Ai dracu cârcotași care ati fost si sunteti cu Stătescu tot vă place să haliți cu lopata rahat ala cu crama de vinuri nu se lasă dar i i pregatesc niste surprize si lui si lui ăla care i o suge anume lui stăpânul lui .Bine omul e repetent in gandire.
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Curs valutar
EUR Euro 4.7576 0.0096
USD Dolarul SUA 4.1938 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4657 0.0388
CHF Francul elvetian 4.1895 0.0090
XAU Gramul de aur 181.3376 1.9451