Un turist a fost mușcat de un câine în zona Horoabe din munții Bucegi

07 Sep 2020 12:57
Un turist  a fost mușcat de un câine în zona Horoabe din munții Bucegi
Incident în munții Bucegi. Jandarmii de la Postul Montan Peștera și salvamontiștii au intervenit în zona Horoabe, în apropiere de zona turistică Padina. Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Doicești, județul Dâmbovița, era cu cu mai mulți prieteni pe traseul montan Padina – Horoabe – Peștera cu intenția de a vizita un obiectiv turistic. La un moment dat, în zona Horoabe a fost atact de un câine, care i-a provocat leziuni la picioare.
*Ajunşi la faţa locului jandarmii montani și salvamontiștii de la Serviciul Salvamont Salvaspeo Dâmbovița i-au acordat turistului măsurile de prim-ajutor, deoarece aceasta prezenta mai multe plăgi mușcate. Bărbatul a fost transportat de salvamontiști însoțiți de jandarmii montani până în zona Dichiu, de unde a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate*, a menționat IJJ Dâmbovița.

foto IJJ Dâmbovița

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063