Un turist care cobora de la Vf. Omu a cazut in gol. Se pare ca este decedat!

18 Oct 2020 14:42
Salvatorii montani din Bușteni și de la SPJ Prahova intervin in aceste momente la un grav accident produs pe munte. Este vorba despre un turist de aproximativ 56-57 de ani care a căzut din creasta Bucsoiului, aproximativ 70-70 de m, in timp ce incerca sa coboare de la Vf. Omu. Potrivit celor de la Salvamont Busteni, se pare că turistul este decedat. Condițiile meteo sunt nefavorabile, inregistrandu-se o temperatura de -4°C, ceață si vânt în rafale.

UPDATE: Salvamont Busteni: Un barbat de 56 de ani si-a pierdut astazi viata in Masivul Bucsoiu din Bucegi.
Acesta incerca sa coboare de pe munte cu cativa prieteni cand a alunecat pe pământul ud de apa si a cazut din poteca turistica aproape 100 de metri spre Valea Bucsoiului. Prietenii acestuia au ajuns primii la victima si au constatat ca avea leziuni incompatibile cu viata.
Salvamontistii din Busteni care au ajuns la locul accidentului, au constatat decesul si au pregatit victima pentru extragere, moment in care au mai primit o solicitare de la o tânără de 18 ani care suferise un traumatism cranian prin cădere cu pierdere de cunostinta. Salvamontistii au intrerupt actiunea de extragere a celui decedat si au plecat imediat in ajutorul tinerei de 18 ani.
Recuperarea trupului din Bucsoiu va fi continuată maine dimineata.
Am solicitat si sprijinul unui elicopter.

📸Salvamont Busteni

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677