Un utilaj de deszapezire a lovit un pieton în Azuga

06 Feb 2020 11:24
Un utilaj de deszapezire a lovit un pieton în Azuga
Un utilaj de deszapezire a lovit un pieton în Azuga. Potrivit Politiei Prahova, din verificări, se pare că un conducător auto în vârstă de 30 de ani, efectua activități de deszăpezire a carosabilului pe str. Izvoarelor din orașul Azuga, pe un sector de drum în rampă. În timpul manevrelor, utilajul ar fi alunecat cu spatele, aproximativ 3 m și ar fi surprins și accidentat un pieton care se deplasa pe acostament, drumul nefiind prevăzut cu trotuar.
Victima, o femeie de 55 de ani, a fost transportată la spital, la prima vedere cu răni ușoare.
În urma investigațiilor medicale a fost stabilit că femeia a suferit mai multe traumatisme.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Ma intereseaza pentru fiica mea in varsta de 10 ani cursuri de pictura.
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
Curs valutar
EUR Euro 4.8068 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.3926 -0.0260
GBP Lira sterlina 5.6544 -0.0622
CHF Francul elvetian 4.5223 -0.0089
XAU Gramul de aur 232.5829 -1.5538