Un utilaj de deszapezire a lovit un pieton în Azuga

06 Feb 2020 11:24
Un utilaj de deszapezire a lovit un pieton în Azuga
Un utilaj de deszapezire a lovit un pieton în Azuga. Potrivit Politiei Prahova, din verificări, se pare că un conducător auto în vârstă de 30 de ani, efectua activități de deszăpezire a carosabilului pe str. Izvoarelor din orașul Azuga, pe un sector de drum în rampă. În timpul manevrelor, utilajul ar fi alunecat cu spatele, aproximativ 3 m și ar fi surprins și accidentat un pieton care se deplasa pe acostament, drumul nefiind prevăzut cu trotuar.
Victima, o femeie de 55 de ani, a fost transportată la spital, la prima vedere cu răni ușoare.
În urma investigațiilor medicale a fost stabilit că femeia a suferit mai multe traumatisme.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8408 0.0002
USD Dolarul SUA 4.2716 -0.0226
GBP Lira sterlina 5.4099 0.0329
CHF Francul elvetian 4.5537 -0.0054
XAU Gramul de aur 249.0787 0.2149