Una dintre casele care au ars ieri la Baicoi era a unui militar care are in grija 4 copii, dintre care unul imobilizat la pat. Puteti da o mana de ajutor!

17 Sep 2021 22:37
Una dintre casele care au ars ieri la Baicoi era a unui militar care are in grija 4 copii, dintre care unul imobilizat la pat. Puteti da o mana de ajutor!
Baza 2 Logistica “Valahia” ne informeaza ca una dintre casele care au ars ieri intr-un incendiu violent din Baicoi ii apartine unui militar. Barbatul era deja incercat de viata, acesta avand patru copii, dintre care unul imobilizat la pat. Iata mesajul transmis de institutie si modalitatea prin care puteti ajuta aceasta familie:

“Aducem în atenție un strigăt...un strigăt al unui militar...al unui militar familist....

Poate vă aduceți aminte de Marius...Marius Dudău. Anul trecut, de Ziua Armatei, soția sa a dorit cu insistență să ne trimită un mesaj pe pagina noastră oficială, prin care ne povestea despre eroul familiei și despre cât de multa recunoștință îi poartă.

Și este de înțeles și de ce... Marius are grijă de soția sa și de 4 copii, printre care un băiețel de 12 ani imobilizat la pat de peste 5 ani.

Cu aceste probleme cu care se confruntau, ei reușeau totuși să fie fericiți...însă viața le oferă o altă încercare.

Ieri (16.09.2021) un incendiu devastator le-a luat acestei familii toată agoniseala de o viață, au rămas doar cu hainele pe care le aveau pe ei, neputând sa salveze absolut nimic din gospodărie.

Marius este colegul nostru începând cu anul 2006, iar noi îl știm mereu cu zâmbetul pe buze. Este unul din militarii ce au înfruntat "starea de urgență" pe stradă.

Pentru profesionalism și pentru zambetul afișat în ciuda problemelor de acasă, noi îl consideram un erou...un erou familist..la fel cum este considerat și în familie. Însă ieri, zâmbetul acestuia a pierdut din strălucire.

Anul trecut, Marius ne indemna sa fim împreună, prin semnul ridicarii mâinilor deasupra capului. Acum este răndul nostru să îi arătam ca îi urmăm îndemnul. Haideți să fim împreună și să ridicăm și noi, dar nu doar mâinile...poate putem ridica o casă.

Cei ce doriți să ajutați, o puteți face prin intermediul următorul cont:
❗RO59BRDE300SV12038313000, titular: Marius Dudău

Notă: Ieri, a ars în incediu și căruțul special adaptat condițiilor de sănatate lui Silviu, baiețelul cu dizabilități, precum și patuțul și aparatele medicale de care acesta avea mare nevoie. Alături de casa colegului nostru, alte 3 case din orașul Băicoi au fost devastate, mai multe butelii au explodat, incendiul fiind de amploare”

Contul deschis este in RON

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677