UPDATE A fost votata hotărârea pentru extinderea zonei de libera circulație, configurata în jurul Câmpinei/Prefectul județului Prahova a propus extinderea "zonei Câmpina". Vezi lista localităților

22 May 2020 12:48
UPDATE A fost votata hotărârea pentru extinderea zonei de libera circulație, configurata în jurul Câmpinei/Prefectul județului Prahova a propus extinderea "zonei Câmpina". Vezi lista localităților
UPDATE: A fost votata hotărârea CJSU pentru extindenderea zonei de libera circulație, configurata în jurul Câmpinei.
* În urma discuțiilor din spațiul public, dar și a posibilității extinderii zonei metropolitane (în acceptul de zona de libera circulație pe durata stării de alertă), prefectul Cristian Ionescu a propus extinderea "zonei Câmpina"*, a transmis Prefectura Prahova.
Hotărârea va fi dezbătută și votata în cadrul unei ședințe extraordinare a CJSU din aceasta după-amiaza
Zona 1 Ploiești:
Ploiești, Mănești, Târgșoru Vechi, Berceni, Valea Călugărească, Albești Paleologu, Tomșani, Colceag, Cocorăștii Colț, Brazi, Bărcănești, Râfov, Dumbrava, Drăgănești, Șirna, Tinosu, Puchenii Mari, Poienarii Burchii, Gorgota, Balta Doamnei, Olari, Gherghița, Filipeștii de Târg, Ariceștii Rahtivani, Păulești, Blejoi, Bucov, Plopu, Urlați, Ceptura, Fântânele, Filipeștii de Pădure, Florești, Băicoi, Plopeni, Lipănești, Boldești Scăeni, Iordăcheanu, Gornet Cricov, Măgureni, Bănești, Telega, Scorțeni, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Măgurele, Bălțești, Podenii Noi, Vâlcănești, Cosminele, Vărbilău, Gura Vitioarei, Gornet, Vălenii de Munte, Păcureți, Apostolache.

Zona 2 Câmpina:
Câmpina, Breaza, Poiana Câmpina, Cornu, Bănești, Băicoi, Păulești, Șotrile, Brebu, Telega, Scorțeni, Cocorăștii Misli, Vâlcănești, Vărbilău, Aluniș, Bertea, Valea Doftanei, Secăria, Comarnic, Cosminele, Talea Adunați, Provița de Sus, Provița de Jos, Măgureni, Florești, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Ariceștii Rahtivani, Ștefești, Plopeni, Dumbrăvești, Sinaia.
*Prahovenii care au domiciliu în zonele de mai sus pot circula, PE DURATA STĂRII ALERTĂ, fără a mai avea la ieșirea din localitate declarație pe proprie răspundere/adeverință eliberată de angajator/legitimație de serviciu. Dacă cei cu domiciliu în „zona Câmpina“ sunt nevoiți să ajungă în „zona Ploiești“ (sau invers), atunci trebuie să aibă unul dintre documentele care să le justifice deplasarea. EXCEPȚIE fac persoanele din UAT-urile care se regăsesc în ambele zone și care pot circula în ambele arii fără niciunul dintre documentele justificative, enumerate mai sus. UAT-urile cuprinse în ambele zone sunt: Ariceștii Rahtivani, Băicoi, Bănești, Cosminele, Dumbrăvești, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Florești, Măgureni, Păulești, Plopeni, Scorțeni, Telega, Vâlcănești, Vărbilău*, a mai precizat Prefectura Prahova.
Pentru prahovenii din localitățile care nu sunt cuprinse în cele două zone, rămâne valabilă obligativitatea de a avea asupra lor, după caz, declarație pe proprie răspundere sau adeverință eliberată de angajator sau legitimație de serviciu atunci când părăsesc orașul/comuna unde-și au domiciliu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342