UPDATE A fost votata hotărârea pentru extinderea zonei de libera circulație, configurata în jurul Câmpinei/Prefectul județului Prahova a propus extinderea "zonei Câmpina". Vezi lista localităților

22 May 2020 12:48
UPDATE A fost votata hotărârea pentru extinderea zonei de libera circulație, configurata în jurul Câmpinei/Prefectul județului Prahova a propus extinderea "zonei Câmpina". Vezi lista localităților
UPDATE: A fost votata hotărârea CJSU pentru extindenderea zonei de libera circulație, configurata în jurul Câmpinei.
* În urma discuțiilor din spațiul public, dar și a posibilității extinderii zonei metropolitane (în acceptul de zona de libera circulație pe durata stării de alertă), prefectul Cristian Ionescu a propus extinderea "zonei Câmpina"*, a transmis Prefectura Prahova.
Hotărârea va fi dezbătută și votata în cadrul unei ședințe extraordinare a CJSU din aceasta după-amiaza
Zona 1 Ploiești:
Ploiești, Mănești, Târgșoru Vechi, Berceni, Valea Călugărească, Albești Paleologu, Tomșani, Colceag, Cocorăștii Colț, Brazi, Bărcănești, Râfov, Dumbrava, Drăgănești, Șirna, Tinosu, Puchenii Mari, Poienarii Burchii, Gorgota, Balta Doamnei, Olari, Gherghița, Filipeștii de Târg, Ariceștii Rahtivani, Păulești, Blejoi, Bucov, Plopu, Urlați, Ceptura, Fântânele, Filipeștii de Pădure, Florești, Băicoi, Plopeni, Lipănești, Boldești Scăeni, Iordăcheanu, Gornet Cricov, Măgureni, Bănești, Telega, Scorțeni, Cocorăștii Mislii, Dumbrăvești, Măgurele, Bălțești, Podenii Noi, Vâlcănești, Cosminele, Vărbilău, Gura Vitioarei, Gornet, Vălenii de Munte, Păcureți, Apostolache.

Zona 2 Câmpina:
Câmpina, Breaza, Poiana Câmpina, Cornu, Bănești, Băicoi, Păulești, Șotrile, Brebu, Telega, Scorțeni, Cocorăștii Misli, Vâlcănești, Vărbilău, Aluniș, Bertea, Valea Doftanei, Secăria, Comarnic, Cosminele, Talea Adunați, Provița de Sus, Provița de Jos, Măgureni, Florești, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Ariceștii Rahtivani, Ștefești, Plopeni, Dumbrăvești, Sinaia.
*Prahovenii care au domiciliu în zonele de mai sus pot circula, PE DURATA STĂRII ALERTĂ, fără a mai avea la ieșirea din localitate declarație pe proprie răspundere/adeverință eliberată de angajator/legitimație de serviciu. Dacă cei cu domiciliu în „zona Câmpina“ sunt nevoiți să ajungă în „zona Ploiești“ (sau invers), atunci trebuie să aibă unul dintre documentele care să le justifice deplasarea. EXCEPȚIE fac persoanele din UAT-urile care se regăsesc în ambele zone și care pot circula în ambele arii fără niciunul dintre documentele justificative, enumerate mai sus. UAT-urile cuprinse în ambele zone sunt: Ariceștii Rahtivani, Băicoi, Bănești, Cosminele, Dumbrăvești, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Florești, Măgureni, Păulești, Plopeni, Scorțeni, Telega, Vâlcănești, Vărbilău*, a mai precizat Prefectura Prahova.
Pentru prahovenii din localitățile care nu sunt cuprinse în cele două zone, rămâne valabilă obligativitatea de a avea asupra lor, după caz, declarație pe proprie răspundere sau adeverință eliberată de angajator sau legitimație de serviciu atunci când părăsesc orașul/comuna unde-și au domiciliu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8375 0.0016
USD Dolarul SUA 4.0949 0.0198
GBP Lira sterlina 5.3607 -0.0072
CHF Francul elvetian 4.4794 -0.0110
XAU Gramul de aur 271.0003 2.5291