UPDATE Accident grav în Bănești/Sunt implicate trei autoturisme dintre care un autoturism MAI

30 May 2020 11:06
UPDATE 2 Bărbatul care făcea pana la masina, in vârsta de 51 de ani și minorul de 13 merg la spital.
UPDATE Sunt implicate trei auto, din care una parcata cu 7 persoane (5 adulti și 2 copii). Un adult și un minor sunt evaluați medical.
ISU Prahova a anunțat că un accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, in Banesti. La fata locului au fost mobilizate un echipaj de stingere și unul de prim ajutor. Din primele date, un autoturism a lovit un sofer care făcea o pana și era cu autoturismul staționat. In total sunt implicate 4 persoane. In autoturismul care staționa sunt 3 persoane din care un minor de 13 ani ranit.
Potrivit Poliției prahova, accidentul a avut loc pe DN 1- KM 85+700 m, până în localitatea Bănești, pe sensul spre Brașov.
Din primele verificări, un auto MAI care se deplasa la o sesizare ar fi fost lovit în partea din spate dreapta de un alt auto, care nu ar fi păstrat distanța regulamentară și ulterior și-ar fi continuat deplasarea, acroșând un bărbat ce se afla în spatele mașinii sale, oprit din motive tehnice.
La acest moment se efectuează cercetări la fața locului, traficul fiind dirijat.

FOTO ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677